Floreștiul ar putea avea o zonă de picnic pe 10 hectare

Locuitorii celei mai mari comune din România, Florești, ar putea avea la dispoziție o zonă de picnic unde se vor putea destinde în timpul liber.

Autoritățile floreștene analizează posibilitatea dezvoltării unui spațiu de agrement în partea de sud a comunei pe un teren de 10 hectare.

“Avem peste 30.000 de locuitori, majoritatea populației fiind în zona de sud a comunei. Terenul respectiv este tocmai în această zonă. În prezent el este un teren viran. Floreștenii merită un loc de destindere, de petrecere a timpului liber în week-end-uri și nu numai. Vom aloca bani de la buget pentru amenajarea acestei zone, realizarea de alei, dotarea cu bănci și foișoare, precum și cu mobilier specific zonelor de picnic.

Am investit în sănătatea, confortul, siguranța și educația floreștenilor, prin investiții precum școala, grădinița, stația SVSU, drumul de legătură, stațiile de pompare, iluminat public, iar acum a venit timpul să ne ocupăm și de destinderea lor, de timpul liber al floreștenilor”, a declarat edilul comunei Florești, Horia Șulea.

Zona de picnic va fi amenajată din bugetul comunei şi va fi dotată cu alei, bănci, foișoare și mobilier specific.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top