Florian Walter va reinvesti la “U” Cluj! Marginean a fost atacat cu pietre dupa infrangerea cu ACS Recas Timisoara

walterSuparat pe arbitrajul lui Robert Dumitru de la meciul pierdut de Universitatea Cluj cu ACS Recas Timisoara, incheiat cu scorul de 1-2, cu doua goluri din penalty inscrise de banateni, Florian Walter a anuntat ca se va implica din nou la club si financiar.

Walter detine 98% din actiuni, dar in acest moment clubul este condus de administratorul judiciar Marieta Anastasescu si administratorul special Ioan Marginean.

“Din cauza arbitrajelor de care au parte aceşti băieţi, am decis să mă implic din nou. E păcat de munca lor. Probabil arbitrii spun că pe ei nu are cine să-i apere. Din acest motiv o să mă implic din nou”, a spus Walter pentru ProSport.

Suporterii “Sepcilor rosii” nu au mai tolerat situatia dramatica prin care trece clubul si au reactionat dur aseara dupa meciul pierdut cu scorul de 1-2 cu ACS Recas Timisoara. Fanii s-au adunat in fata stadionului si au continuat razboiul cu Ioan Marginean si Florian Walter, principalii vinovati pentru intreaga situatie prin care trece echipa. Administratorul special a fost atacat cu pietre imediat ce a incheiat un interviu cu presa, fiind nevoit sa foloseasca iesirea subterana pentru a pleca de la meci.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top