Frumusețile Ardeaului se reunesc la Bistrița, în cadrul Miss Transilvania 2015

Miss Transilvania 2015 va fi un eveniment fulminant, care va aduna zeci de tinere superbe din toate colțurile Ardealului în data de 23 august 2015, la Zilele Orașului Bistrița.

În timp ce douăzeci dintre ele își vor disputa prestigioasele titluri puse în joc, altele doar vor defila pentru publicul bistrițean, iar unele vor juriza, folosindu-și experiența acumulată în lumea modelingului și televiziunii pentru a o desemna pe cea mai frumoasa dintre frumusețile Ardealului.

Printre numeroasele surprize pregătite de Primăria Municipiului Bistrița, Centrul Cultural “George Coșbuc” și MissTv, se numără și prezența lui Vlad Morar, câștigătorul titlului Mister Transilvania 2015.

Înzestrat nu doar cu aspect fizic desăvârșit, dar și cu un talent remarcabil, Vlad va susține un mini-recital live pentru marea famile a supermodelelor MissTv și a onoratului auditoriu., acompaniat de bandul său.

Student la conservatorul din Cluj, Vlad îndeplinește, cu siguranță, toate condițiile pentru a ajunge un nume consacrat al lumii artistice din țara noastră, fiind dovada faptului că frumusețea fizică, talentul, inteligența, determinarea, sunt calități care pot face casă bună împreună.

Înscrierile pentru modele continuă. Au mai rămas 5 zile! Intră pe facebook: MissTvRomania pentru mai multe detalii și ai șansa să reprezinți orașul tău la Miss Transilvania 2015!

miss transilvania 2015

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top