Fuego iubește Clujul! Celebrul artist i-a colindat pe clujeni sâmbătă seara în Piața Unirii!

Celebrul artist cunoscut pe numele de scenă Fuego i-a colindat, sâmbătă seara, pe clujenii din Piața Unirii, în penultima zi de concerte la Târgul de Crăciun.

Ca o adevărată vedetă ce este, Fuego s-a lăsat așteptat circa o oră, ținându-i pe oameni în frig. Însă, cu toate acestea, toată lumea l-a așteptat cu sufletul la gură și a cântat alături de el cele mai frumoase colinde din repertoriul artistului.

Circa 400 de clujeni au luat parte la concertul din Piața Unirii, iar telefoanele mobile și chiar tabletele au fost setate pe modulul de înregistrare, pentru că, nu-i așa, doar o dată vine îndrăgitul Fuego la Cluj.

Seara de sâmbătă a început cu colinde interpretate de Corul Vedetelor din Cluj-Napoca și Marius Merca.

Fuego – Ce seară minunată – VIDEO

5 thoughts on “Fuego iubește Clujul! Celebrul artist i-a colindat pe clujeni sâmbătă seara în Piața Unirii!

  1. Fuego este mai degraba ARTIST decat vedeta, dar, in sfarsit… nu asta-i problema. Problema e ca autorul articolului il ironizeaza pe Fuego prin acest apelativ (si nu numai) si tine neaparat sa scoata in evidenta faptul ca a intarziat… Nu conteaza ce prestatie artistica a avut, cam de unde venea, daca a fost aplaudat si alte asemenea amanunte… Dupa doua saptamani de alergat si colindat prin tara, asa cum numai el stie s-o faca, nu era cazul ca dl. jurnalist sa dea o asa mare importanta acestui fapt, dar vorba colindului “De Craciun fii mai bun” nu poate fi urmata de oricine. Maine seara, pe 22 decembrie, il asteptam cu drag la Ploiesti (poate sa intarzie chiar si doua ore!).

  2. Nu aveti dreptate!!!Am fost prezenta in Piata Unirii de la ora 19,iar masina artistului era deja acolo!Vina este a organizatorilor,la ora 19,30 cand trebuia sa urce Fuego pe scena,atunci au urcat colindatorii de la SCOALA VEDETELOR!!!Oricum,am avut parte de un concert super di partea celui mai indragit artist roman!!!

  3. Stimate jurnalist spre stiinta ta Fuego nu a intirziat.Eu am ajuns in Piata Unirii la ora 18,5 si FUEGO era cu masina parcata in spatele scenei.Colindatorii de la clubul vedetelor din cluj au cintat de la ora 19.o5 pina la ora 20 inpreuna cu domnul inbracat in mos. Oricum artistul FUEGO NU SE I A DUPA ARTICOLELE RAUTACIOASE SCRISE DE VOI

  4. A fost cu adevarat o seara minunata alaturi de Fuego!Si inca ceva…Fuego era prezent la ora la care a trebuit sa cante!!!Microbuzul lui,cel pe care scria mare FUEGO era in spatele scenei,multi clujeni l-am vazut !Deci era acolo,organizatorii nu s-au incadrat in timp…

  5. Hei,d-le jurnalist,intreaba-ti colegii de la LOOK TV care i-au luat interviu lui Fuego pe la ora 19 si va lamuriti ca era acolo!!Mos Craciun si grupul lui nu au mai terminat de colindat,nu e vina lui Fuego ca a intrat abia pe la 20,15!!
    Oamenii prezenti in Piata au fost pentru el sa se inteleaga bine acest lucru si l-au asteptat cat a fost nevoie,nu a mai contat frigul de afara!!!Iar Fuego a rasplatit publicul cu cele mai frumoase colinde si cantece de Craciun,lucru pentru care cei prezenti in piata au scandat de mai multre ori NU PLECA,NU PLECA!!!Iar Fuego a mai ramas si a cantat CE SEARA MINUNATA!!…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top