Ges UNIC făcut de suporterii lui “U” CLUJ. 70.000 de clujeni primesc un SMS în care sunt chemaţi pe stadion

u cluj suporteriNou înfiinţata asociaţie “Numai U” a demarat o amplă campanie de a-i aduce pe clujeni aproape de Universitatea în aceste momente grele prin care trece clubul. Începând de vineri, iniţiatorii ei au început să trimită un SMS clujenilor prin care îi îndeamnă pe fani să fie alături de echipă. 70.000 de oameni se estimează că vor primi acest SMS, potrivit Mediafax.

Prin acest demers, suporterii vor să-i sensibilizeze pe clujeni, indiferent dacă sunt fani sau nu ai Universităţii Cluj, să fie alături de echipă.

De asemenea, e bine cunoscut faptul că în ultimii ani fanii vechi ai echipei s-au îndepărtat de club datorită problemelor financiare şi de management, iar suporterii speră ca astfel să-i readucă pe aceştia alături de Simbolul “U”.

“Trimitem 70.000 de sms-uri clujenilor. Le spunem ceva pe cat de simplu, pe atat de greu digerabil: Celor care distrug Universitatea le este frica de un singur lucru: ca suntem multi! Ce vrem noi, suporterii? in primul rand un stadion plin. Asta le va arata lor ca oamenii n-au uitat inca de Universitatea si sunt langa ea, in pofida eforturilor, parca disperate, de a alunga suporterii. Pentru noi, Universitatea nu inseamna Walter sau Marginean si nu avem o problema in a le spune asta. ii detestam, ii dispretuim, dar “U” este doar vremelnic al lor si nu impreuna cu sufletele tribunei. O masa mare de oameni pe stadion le va sta in gat.

“Nu avem nicio speranta ca groparii ar fi intr-un fel sau altul impresionati placut de un stadion plin. Dar stim ca e ultimul lucru pe care il doresc, ca sacrificarea Universitatii nu e usor de facut cand mii de oameni vegheaza. Ei vor un stadion pustiu, pentru a nu-i deranja cineva. Ar plati inzecit banii pe care ii incaseaza pe un bilet, pentru ca stiu ca acel om e impotriva lor, ca acel cumparator de bilet a venit pentru “U”, ca un scaun gol e mai rentabil decat unul impotriva!.

“Echipa? in mare parte o parodie a fotbalului ca valoare individuala, dar poartă “U” pe piept si asta o absolva de orice pacat. Atata timp cat poarta culorile alb si negru, e datoria noastra de suporteri sa incurajam echipa, chiar daca razboiul ei pare pierdut. Noi, suporterii din jurul fenomenului «Numai U», credem ca ceea ce putem face acum pentru Universitatea este sa fim langa ea. Astazi, am mai chemat cu noi inca 70.000 de clujeni! Unul singur daca va raspunde apelului si tot e un suflet scos din uitare si asezat acolo unde ii este locul: in tribuna, alaturi de U!”.

Doar 3.500 de bilete au fost vândute pentru primul meci al anului, cu Steaua Bucureşti, la care se adaugă circa 300 de abonamente pentru retur. Meciul va avea loc luni, 25 februarie, de la ora 19:30. Oficialii clubului speră să se ajungă la 20.000 de bilete vândute.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top