Gicu Grozav: “Mai bine merg la “U” Cluj, în Liga a 2-a”

Gicu Grozav a decis să dea cărţile pe faţă şi să dezvăluie câţi bani le-a cerut celor de la Dinamo pentru a reveni in Stefan cel Mare, ce propunere i-au facut sefii “cainilor”, dar si ce oferte ar fi refuzat de la rivalele FCSB si CFR Cluj.

Fostul international roman sustine ca a cerut un salariu de 10 mii de euro lunar, plus un bonus la semnatura de 30 de mii de euro, numai ca dinamovistii i-au oferit mai putini bani.

“Vreau sa clarific lucrurile, ca sa nu se mai speculeze pe acest subiect. Eu am cerut de la Dinamo un salariu lunar de 10.000 de euro si 30.000 de euro la semnatura. In plus, daca vreau sa plec in orice perioada de transferuri, trebuie sa dau banii pe care Dinamo mi i-a dat pana in momentul respectiv.

Ei mi-au oferit 8.000 de euro pe luna si nimic la semnatura, chiar daca vin liber de contract. Plus ca mi-au adaugat si o clauza de 500.000 de euro ca sa pot pleca. Si, fiind baieti buni, au zis ca imi dau 10% din suma asta daca ma transfer. Mi-au zis ca nu se poate asa ceva, ca nu pot plati nimic la semnatura.

Am lasat de la mine. Am cerut initial 50.000 la semnatura si am scazut la 30.000. Dar nici asa nu a fost bine”, a declarat Gicu Grozav pentru gsp.ro.

Liber de contract, atacantul este dorit de echipe importante din Liga 1, care ii ofera bani mai multi, insa spune ca prefera sa mearga in divizia secunda.

“Orice jucator care ar fi in locul meu, era semnat deja cu FCSB. Asta nu vede nimeni! Am primit oferta de salariu dubla de la FCSB. Dar despre ce vorbim?! Si Hermannstadt mi-a facut oferta mai mare decat cea de la Dinamo. Am primit oferta si de la CFR.

Toata lumea m-a sfatuit sa semnez cu FCSB, dar nu pot sa fac asta. Sufletul meu nu ar fi impacat. Eu nu uit ce am facut impotriva Stelei, dar si a CFR-ului. Am coloana si asa am sa fiu mereu! Daca cei de la Dinamo o tin una si buna ca eu cer o caruta de bani, atunci sa stie lumea tot. Am evitat sa vorbesc despre sume, dar nu se mai poate. Mai bine merg in Liga a 2-a, la U Cluj sau la Petrolul, decat la FCSB sau CFR”, a adaugat acesta.

Gicu Grozav are 27 de ani si este liber de contract din vara acestui an, atunci cand a fost pus pe liber de turcii de la Bursaspor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top