Gradina Botanica din Cluj va fi sustinuta de compania Napolact

Napolact, compania clujeana ce face parte din portofoliul FrieslandCampina România, va sprijini, începând din această toamnă, Grădina Botanică din Cluj-Napoca, unul dintre cele mai importante obiective turistice și științifice din Cluj-Napoca.

gradina botanica cluj

Astfel, compania va sustine Fundația PRO WEST, care realizează activități de întreținere în cadrul Grădinii Botanice, cu fonduri ce vor fi investite până la finalul anului în pregatirea unor proiecte precum “Cluj for Christmas”, plantare tradițională de lalele în data de 26 octombrie, alături de 40 de studenți voluntari din Cluj.

Un alt proiect care se va bucura de sprijinul brandului Napolact va fi instalarea unei antene cu ajutorul căreia Grădina Botanică va deveni unicul obiectiv de acest tip din lume ce va oferi tuturor vizitatorilor acces gratuit la internet wireless.

“Suntem încântați să fim alături de acest obiectiv atât de îndrăgit de clujeni. Precumprodusele brandului Napolact, și Grădina Botanică a fost creatăși a evoluat timp de zeci de ani în inima Ardealului. Știm cât efort este necesar pentru a face totul ca la carte, ce înseamnă perfecționarea și deceniile de dedicare față de lucrul bine făcut. Și dorim să sprijinim acest efort de care Grădina Botanică are nevoie pentru a oferi în continuare clujenilor posibilitatea de a se bucura de acest spațiu”, a declarat Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina România.

Grădina Botanică “Alexandru Borza” a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a fost fondată în 1920 de profesorul Alexandru Borza. Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, Grădina Botanică a reușit să se dezvolte în timp atât ca obiectiv turistic clujean, cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității. Este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj și conține peste 10000 de specii de plante din toate colțurile lumii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top