Grand Hotel Italia va avea un centru SPA şi un club! Investiţia se ridică la 1 milion de euro!

Acționarii Grand Hotel Italia din Cluj, clasificat la 5* stele, vor investi 1 milion de euro într-un centru spa cu piscină și saună, un club și o parcare de 150 de locuri pentru a atrage mai mulți clienți.

Compania a reusit sa finalizeze in primele șapte luni din acest an cu venituri aproape la fel cu cele din aceeași perioadă a anului trecut, conform portalului Romanian Hospitality.

Unitatea a fost deschisă în 2011 cu o investiție de 20 milioane de euro si are o capacitate de 187 de camere, 14 săli de conferință și se întinde pe 30.000 mp.

Deşi oraşul se află în topul destinaţiilor ce atrag turişti datorită festivalurilor organizate, Untold şi Electric Castle, hotelul a funcţionat la un grad mediu de ocupare de 55% în primele şapte luni ale acestui an, preţul unei camere duble fiind de 557 de lei pe noapte pe site-ul de rezervări Booking.com, potrivit Ziarul Financiar.

“Facilităţile de divertisment sunt foarte importante pentru atragerea de turişti. Acum, aproape jumătate din businessul hotelier este generat de evenimentele de business, de la congrese medicale la cele IT”, a menționat Simion Prunean, administratorul hotelului şi acţionar minoritar, cu un pachet de 5%.

Hotelul care face parte din parte a lanţul italian Select Hotels Group a avut afaceri de 28 de milioane de lei anul trecut. Acesta a fost deschis de familia Batani, care controlează mai multe unităţi hoteliere în Italia. În Cluj-Napoca mai funcționează trei unități hoteliere de 5*, Opera Plaza, Hilton DoubleTree și Platinia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top