Grupul Janis aduce spiritul din Vama Veche la Cluj. “Janisland”, centru de agrement pe Valea Gârbăului!

Avanpostul “Janis” de pe Valea Gârbăului, amenajat cu ocazia Festivalului Peninsula, va rămâne o locaţie sezoniera pentru amatorii de distracţie şi voie bună în natură.

janisland

“Janisland” a fost cea mai apreciată terasă pe durata Festivalului Peninsula, iar grupul Janis a fost invitat să participe şi la festivalul-mamă Sziget din Budapesta.

Începând cu 2 august şi până în 14 septembrie, sub sloganul “Summer Music Fest”, clujenii vor avea la dispoziţie un adevărat centru de agrement în aer liber pe Valea Gârbăului, acolo unde Janis Group îi aşteaptă pe toti cei care doresc sa se simta bine cu o piscină, un teren de fotbal pe plajă, de volei, foc de tabară, mâncare gătită, muzică bună si multe alte jocuri si activitati. De asemenea, pentru cei care vor sa isi intinda cortul, exista un loc special amenajat pentru campare in apropiere.

“Nu avem mare şi nici pretenția că putem reproduce întocmai Vama Veche, dar o bucațică din spiritul ei prietenos este deja pe Vale, cel putin prin năvodul, funiile, melcii si toate chestiile aduse din Vamă, prin muzică si prin non-conformism si sociabilitate. Janisland este oricum o alternativa exotică, inedită, cvasi-unanim apreciată la Peninsula (invitată la Sziget-Budapesta!) și certamente demnă de luat în seamă, la toate ștrandurile de oras sau la orice mini-vacanță în jurul Clujului. Vă așteptăm cu brațele deschise și vă promitem o distractie mai ceva ca la Vama Veche!”, precizează organizatorii.

Intrarea este liberă.

One thought on “Grupul Janis aduce spiritul din Vama Veche la Cluj. “Janisland”, centru de agrement pe Valea Gârbăului!

  1. Am fost azi acolo…fiind o iubitoare a tot ceea ce inseamna Vama- plaja, marea, atmosfera, pentru cateva clipe iti gasesti refugiul, fugind de nebunia orasului.
    Veti da de oameni deschisi, nebuni si plini de viata. Barmanii- nu va asteptati la persoane cu atestat in meserie insa voia buna si distractia pot sa acopere micile greseli precum (sigiuliul de plastic- de la sticla de suc de mere- in cocktailul tau:))- a fost comic oricum. Pt piscina- trebuie sa platesti 10 lei, in rest.. dusul si nisipul sunt gratis:)). Mancare- mici si gulas de cartofi. Preturile.. acceptabile pt un moment de relaxare.. scoti din buzunar 8 lei pt o bere si…12 pt un cocktail. Parca si cele 31 de grade la umbra.. acolo se transforma in 25, bate” briza” si ai ocazia sa asculti o muzica buna:). Seara.. se fac proiectii de film, te asezi comod intr-o canapea de biele, primesti si o patura( daca dai un buletin sau 30 de lei) si.. stai comod – mai ceva ca la cinema:).
    Eu sincer.. abia astept sa revin in atmosfera placuta din Janisland:)!

Leave a Reply

Top