Guvernul a lansat portalul posturi.gov.ro, unde sunt anunţate posturile libere din administraţie. Sase sunt la Cluj

joburi_locuri_de_muncaGuvernul a lansat, luni, portalul posturi.gov.ro, unde au fost centralizate şi pot fi găsite în prezent peste 250 de anunţuri privind posturile vacante din administraţia publică locală şi centrală din ţară.

Anunţurile prezintă în detaliu posturile vacante, modalitatea în care solicitanţii pot aplica pentru acestea şi informaţii despre dosarul de concurs.

Persoanele interesate pot efectua căutări în funcţie de localitatea dorită, cât şi în funcţie de cuvinte-cheie, nivel de pregătire necesar pentru ocuparea poziţiei, angajator sau data la care au fost publicate posturile.

Iniţiativa reprezintă continuarea proiectului PublicJob.ro, lansat în 2012 şi coordonat de către Cristian Boţan, în prezent consilier pentru transparenţă în administraţia publică al premierului Ponta.

Guvernul arată că noul portal este o modalitate de respectare a principiului transparenţei faţă de cetăţeni.

Şase posturi sunt valabile în Cluj, pe site : Consilier superior la AJOFM, , consilieri asistenţi şi principali la Direcţia de Protecţie a Copilului, inspector superior în comuna Palatca, şi şef birou la Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală.

Leave a Reply

Loading...
Top