“Hai la o cafea”, evenimentul caritabil ajuns la a 9-a ediție

Facultatea de Istorie și Filosofie din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca derulează în perioada 8-11 decembrie Campania caritabilă “Hai la o Cafea!”.

Proiectul “Hai la o Cafea!”, care a ajuns anul acesta la a IX-a ediție are drept scop strângerea de fonduri pentru studenții orfani și cei care provin din centrele de plasament din cadrul UBB. Sponsorul principal al acestei campanii este NESTLE Alegria și se desfășoară în parteneriat cu Asociația Studențească Philohistoriss, Asociația Studenților Secției de Marketing, Organizația Studenților Economiști, Organizația Studenților pentru Turismul Românesc, Societatea Hermes și Teatrul RE-ACT.

Principalul obiectiv al acestei campanii este acela de a face o bucurie, înaintea sărbătorilor de iarnă, colegilor nostri din universitate. Pentru aceasta, voluntarii campanieI vor oferi ceai, cafea, ciocolata caldă, semne de carte, cani, dar și alte produse Nestle, tuturor celor care vor dori să faca o donație.

Centrele in care se va desfasura campania sunt: Sediul Central UBB, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Facultatea de Litere și Facultatea de Sociologie și Asistență Socială.

hai la o cafea 9 editie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top