Halterofilul clujean medaliat la JO 2012, Răzvan Martin, primeşte gratis un sejur all inclusive la Mamaia! “N-am mai fost la mare de 6 ani”!

Răzvan Martin, halterofilul clujean care a câştigat una din medaliile de argint la Jocurile Olimpice de la Londra, primeşte din partea unei agenţii de turism din Bistriţa un sejur all inclusive la Mamaia.

“Nu mi-am imaginat că după ce voi câştiga o medalie voi fi asaltat cu atâtea oferte şi cadouri. Nu am mai fost la mare de la şase ani pentru că atunci am început să fac sport şi nu am mai avut timp, dar acum aştept cu nerăbdare odihna. Împlinirea mea este că am reuşit să aducem două noi medalii la acest sport după o perioadă lungă de timp. Ne-am dorit, atât eu, cât şi antrenorul şi federaşia, să urcăm pe podium pentru a nu fi ultimii din delegaţie, pentru a fi priviţi mai bine în speranţa că ne va creşte şi bugetul”, a declarat halterofilul.

“Am fost foarte impresionaţi de evoluţia lui Răzvan la Jocurile Olimpice. Ne-a demonstrat că acolo unde se întâlneşte pasiunea cu dedicarea se naşte performanţa, în ciuda tuturor vitregiilor vieţii. Ştim că olimpicii sunt foarte dedicaţi muncii lor şi nu îşi rezervă prea multe momente de relaxare, de aceea am decis să îi oferim lui Răzvan un pretext pentru vacanţă”, a explicat managerul agenţiei de turism, Lidia Sighiartău.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top