Halterofilul Robert Katona, campion național la tineret

Orașul Onești din Județul Bacău a găzduit în perioada 19-23 octombrie, finala Campionatului Național de Tineret, iar miercuri, 21 octombrie, competiția a programat categoria 56 de kg, unde sportivul legitimat la secția de haltere a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Robert Katona a câștigat trei medalii de aur și titlul de campion național.

robert katona haltereDin 11 sportivi participanți la această categorie, Katona a luat locul I la stilul smuls, cu 92 de kg, locul I la stilul aruncat, cu 107 kg și locul I per total, cu 199 kg.

“A fost un concurs foarte bun făcut de Robi, care a confirmat forma bună în care se află și a luat trei medalii de aur”, a declarat antrenorul sportivului, Ciprian Teodorescu.

Sportivul clujean este în ultimul an de juniorat, însă anul acesta a devenit campion național atât la tineret, cât și la seniori (Campionatul Național de seniori desfășurat la Arad în luna septembrie), a câștigat Cupa României de seniori la Haltere, desfășurată la București în perioada 20-24 aprilie și Cupa României la Tineret U23 în data de 14 mai.

Leave a Reply

Loading...
Top