Handbalistele au încheiat turul în Liga Florilor cu o înfrângere în faţa Romanului

După două victorii consecutive în Liga Florilor pentru echipa de handbal feminin a Universităţii Cluj nu a fost să fie să vină şi a treia. Handbalistele pregătite de Adrian Bondar au cedat duminică, 21 ianuarie, pe teren propriu, în faţa formaţiei CSM Roman, scor 25-30 (10-10), şi au încheiat turul de campionat cu 11 puncte şi pe prima poziţie retrogradabilă (11).

Meciul din Sala Sporturilor “Horia Demian” s-a jucat sub semnul echilibrului, nici una dintre echipe nu a reuşit să se desprindă pe tabelă decisiv, fiind o luptă de care-pe-care, iar scorul după prima jumătate de oră a fost egal, 10-10.

În partea secundă, oaspetele au revenit în joc şi au preluat conducerea pe tabelă şi în joc, ducând avantajul la 4-5 puncte. Senocico et Co. au alergat, în zadar, după egalare şi au încercat să întoarcă rezultatul, dar handbalistele din Roman nu le-au dat nicio şansă.

Astfel, în urma acestei înfrângeri, emoţiile retrogradării pentru Universitate Cluj sunt departe de a se fi risipit, iar returul de campionat va fi unul de foc în care principalul obiectiv rămâne evitarea căderii în divizia secundă.

Cea mai bună marcatoare din tabăra lui “U” Cluj a fost extrema Cristina Boian, cu 7 reuşite, urmată de Diana Puiu (6), Ani-Senocico (5), Chintoan (3), Vălean (2) şi Petruş (2).

Următorul meci oficial pentru handbalistele Universităţii va avea loc tot pe teren propriu, cu CS Măgura Cisnădie.

Leave a Reply

Loading...
Top