Handbalistele de la “U” nu le-au făcut faţă slovenelor de la Krim Ljubljana!

Până la următoarea participare în cea mai titrată competiţie inter-cluburi, putem consemna faptul că imnul Champions League s-a auzit pentru ultima dată în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca, duminică, 11 noiembrie, în ultima partidă de pe teren propriu pentru handbalistele de la “U” Jolidon. Din păcate, clujencele nu au putut să-i ofere publicului clujean, cel care le-a încurajat pe fete magistral meci de meci, o victorie împotriva slovenelor de la Krim Ljubljana, acestea pierzând la scor, 23-31, ratând astfel şansa de a prinde locul trei în grupa B, loc care duce în Cupa Cupelor.

foto: mihaimedan.blogspot.ro

“Studentele” au început din nou prost partida şi oaspetele au luat un avans considerabil de cinci puncte, după doar 10 minute de joc. Deşi au reuşit să mai reducă din diferenţă pe finalul primei reprize, clujencele au fost conduse la pauză cu 15-12.

Elevele lui Gheorghe Covaciu nu au reuşit să remonteze jocul în repriza secundă, iar campioana Sloveniei s-a distanţat la 10 goluri diferenţă pe tabelă, spulberând şansele publicului clujean de a vedea “U” Jolidon în Cupa Cupelor. Pe final clujencele s-au apropiat la doar 8 goluri, stabilind şi scorul partidei.

În Sala Sporturilor din Cluj s-a aflat şi fosta jucătoare a echipei din Ljubljana, dar şi a echipei naţionale, Luminiţa Huţupan-Dinu. Handbalistele au fost susţinute din tribune de fotbaliştii de la Universitatea, care vor întâlni luni formaţia Rapid Bucureşti, de la ora 20:30, pe Cluj Arena.

Pentru “U” Jolidon au punctat: Senocico (5), Chintoan (4), Vădineanu (3), Florea (3), Tivadar (3), Dincă (3), Mihai (2), Cartaş (1).

Pentru Krim au punctat: Mavsar (5), Muller (5), Worz (4), Martin (4), Lazovici (4), Krpez (3), Torstensson (3), Zrnec (1), Bodnieva (1).

Clujencele urmează să întâlnească lidera grupei B, Gyor, în deplasare, pe 17 noiembrie, în ultimul meci al lor în cea mai titrată competiţie inter-cluburi.

Leave a Reply

Top