Handbaliştii clujeni au pierdut meciul de baraj şi au ratat şansa de a rămâne în Liga Naţională

U cluj handbal masculin
Foto © Silviu Cristea

Echipa masculină de handbal a CS Universitatea Cluj a pierdut, scor 29-41, meciul de baraj pentru rămânerea în Liga Națională, disputat în compania fomației CSM Călărași, şi vor juca din sezonul viitor în Divizia A1.

“Au venit 10 jucători noi la echipă în această vară, toți foarte tineri, fără experiență. Și dacă am învinge pe Călărași, în Liga Națională nu am avea nicio șansă. Prefer să jucăm un an în divizia a doua, să formăm un grup bun și să ne luptăm să revenim cât mai repede în elita handbalului din România”, a declarant Liviu Jurcă, citat de u-cluj.ro.

La barajul pentru Liga Națională au mai fost invitate formațiile Extrem Baia Mare și CSM Ploiești, însă, ambele au declinat oferta Federației Române de Handbal şi astfel s-a disputat un singur meci, între “U” Cluj şi CSM Călăraşi.

Cei 10 jucători transferați în această vară sunt: Narcis Roca, Zoicaș Marin, Zolyomi Roland și Alexandru Pop, toți veniţi de la Extrem Baia Mare, Florin Balint și Ioan Polocoșer de la Minaur Baia Mare, Bogdan Barb de la CSS Sighișoara, Kopacz Csongor de la HC Odorhei, Illes Norbert de la Dinamo și Daniel Dobrin de la HC Făgăraș.

Ioan Chira a fost numit noul coordonator al centrului de copii și juniori, iar portarul Alexandru Cucuiet va fi jucător-antrenor, secondându-l pe Liviu Jurcă.

Foto Silviu Cristea

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top