Handbaliștii și handbalistele sunt gata de un nou sezon! “U” Alexandrion joacă duminică la Baia Mare în prima etapă!

Echipele de handbal feminin și masculin ale Universității Cluj și-au prezentat, joi seara, la Sala Polivalentă, loturile pentru noul sezon competițional 2015-2016, în cadrul unei gale festive de handbal la care au asistat aproximativ 400 de suporteri.

Spectacolul handbalistic din Sala Polivalentă a fost precedat de un concert al trupei clujene David & Six Martini Band, urmat de un meci demonstrativ spectaculos între fete și băieți.

U Alexandrion, lot 2015-2016

“Toate aceste provocări m-au motivat. Într-adevăr cei de la Baia Mare au o echipă extraordinară, au cu totul alte obiective, cu totul alte țeluri și putere și financiară în comparație cu noi, dar cu siguranță noi nu vom merge ca și perdanți acolo, vom merge să disputăm un meci de 60 de minute și începe de la 0-0, nu se știe niciodată.

Mă bucur enorm de publicul care ne este alături în această seară chiar dacă este un moment dificil prin care trece echipa.

E un atuu foarte mare pentru această echipă că Florin Chintoan a rămas în continuare la noi, așa cum a rămas și Paraschiv, Laslo sau Laura Popa, dar până la urmă toate 17 care au rămas în continuare la noi cred că au făcut o alegere cu sufletul și în al doilea rând cele tinere consideră că la Cluj este o rampă de lansare pentru viitorul carierei lor. Cu toții încercăm să ne facem treaba pe cât de bine posibil, cu lipsurile pe care le avem și situația dificilă din momentul de față.

Cred că echipa aceasta va juca la un adevărat potențial după 2 ani, adică în al treilea an competițional, dacă rămâne același nucleu și cu trei jucătoare de o anumită valoare în plus. Le mulțumesc din tot sufletul suporterilor că sunt alături de noi și vin la meciuri, oamenii de valoare se văd în momente dificile”, a declarat antrenoarea de la “U” Alexandrion, Carmen Amariei.

Florina Chintoan, pivotul echipei “U” Alexandrion și cea mai experimentată handbalistă din lot.
Liviu Hossu, căpitanul echipei de handbal masculin a Universității Cluj

U Cluj, handbal masculin, lot 2015-2016_1-w800-h600

U Cluj, handbal masculin, lot 2015-2016_2-w800-h600

U Cluj, handbal masculin, lot 2015-2016

U Cluj, handbal masculin, lot 2015-2016_4

Fetele de la “U” Alexandrion vor întâlni în prima etapă din sezonul 2015-2016 a Ligii Naționale vicecampioana HCM Baia Mare, în deplasare, duminică, 30 august, de la ora 16:30. Partida va fi transmisă în direct de Digisport, iar primul meci pe teren propriu va avea loc miercuri, 2 septembrie, cu formația Corona Brașov.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top