Handbaliștii Universității Cluj au ratat promovarea în Liga Națională

Echipa de handbal masculin a Universității Cluj va juca și sezonul viitor în Divizia A, Seria B, clujenii au ratat, în acest final de săptămână, șansa de a promova în Liga Națională, după ce au pierdut ambele meciuri jucate în cadrul barajului de promovare.

u cluj handbal masculin

“Studenții” au fost învinși cu scorul de 33-28 în primul meci de formația CS Univ. Danubius Galați, echipă care a încheiat pe locul 3 în Seria A. De asemenea, elevii pregătiţi de Radu Marc şi Liviu Jurcă au cedat cu scorul de 25-42 în meciul jucat împotriva formaţiei de Liga Naţională, Steaua Alexandrion Bucureşti.

“Am avut probleme foarte mari de lot. Jucătorii Tiberiu Savu şi Cristian Iova s-au accidentat cu o zi înainte de debutul turneului şi nu au putut fi recuperaţi în timp util. De asemenea, Cristian Suciu a primit un cartonaş roşu în prima repriză a partidei cu Danubius Galaţi, la o fază care nu necesita această decizie radicală din partea arbitrilor. Din păcate am pierdut meciul cu Galaţiul, o partidă care conta foarte mult, dar sper că am învăţat ceva din acest turneu. Experienţa acumulată în acest an ne va ajuta în sezonul viitor, atunci când ne dorim o promovare directă în Liga Naţională”, a declarat antrenorul Liviu Jurcă.

Meciurile din barajului de promovare s-au disputat în Sala “Lucian Grigorescu”, din Bucureşti, iar pe lângă “U” Cluj, CS Univ Danubius Galaţi şi Steaua Alexandrion Bucureşti au mai participat grupările CSM Satu Mare, CSM Focşani 2007 şi Energia Lignitul Tg. Jiu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top