Haos la “U” Cluj! Suporterii au intrat pe teren şi le-au cerut socoteală jucătorilor la antrenamentul de duminică!

Problemele la “U” Cluj sunt de departe de a se fi terminat. Umilinţa dură suferită în prima etapă a ligii întâi, scor 6-2 la Târgu Jiu cu Pandurii, dar şi contrele din mass-media între Claudiu Niculescu şi Ana MariaProdan au amplificat şi mai mult tensiunea în interiorul clubului.

În jur de 100 de fani pătimaşi au luat cu asalt baza Clujana la antrenamentul de duminică al echipei pentru a le cere socoteală jucătorilor. Aceştia i-au anunţat să nu-şi bată joc de echipă pentru că nu va ieşi bine, dându-le un ultimatum, să bată neapărat pe Bistriţa. Aceştia au fost cu greu liniştiţi forţele de ordine şi oamenii din staff. “Dacă tot aţi venit aici, jucaţi fotbal”, le-au strigat suporterii jucătorilor. Nici fostul finanţator, Florian Walter, nu a fost uitat: ” “Walter, bulangiule, homosexualule, să-i rupem picioarele” şi “ne-aţi umilit cum nu ne-au umilit juniorii în Divizia C”, au scandat fanii.

Suporterii au ţinut să-i atragă atenţia şi lui Emil Boc printr-un banner pe care stătea scris: “Emil Boc, fă ceva că ardem Primăria”.

Chiar dacă Niculescu s-a contrat dur cu managerul general al echipei, acesta a revenit la sentimente mai bune faţă de şefa grupării “studenţeşti: “Mâine (n.r. azi) voi avea o întâlnire cu Ana Maria Prodan, nu e în regulă ceea ce se întâmplă, trebuie să fim uniţi i. Nu am regretat niciodată că am rămas la U și nici nu o voi face.  Nu am jignit niciodată pe nimeni, pe toată lumea am respectat. Nu înțeleg jignirile aduse la adresa mea. Nu mă derenjează să lucrez cu o femeie. Probabil se dorește plecarea mea. Îmi pare rău că s-au întâmplat aceste lucruri, nu am jignit niciodată o femeie și nici nu am să fac așa ceva.  Nu cred că m-ați văzut în scandaluri nici în postura de jucător și nici în cea de antrenor. E jenant ce se întâmplă.  Sper să se termine cât mai repede această mizerie”, a mărturisit antrenorul în vârstă de 36 ani.

Sursa: CityNews

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top