HOLOGRAF şi EDDA Művek au adus rock-ul în Sala Polivalentă Cluj!

Sâmbătă seara, 7 octombrie 2017, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost epicentrul rock-ului adevărat, în cadrul evenimentului “Rock fără frontiere”, organizat cu ocazia aniversării de 10 ani a magazinului DIEGO. Peste 5000 de spectatori au venit să le vadă pe două dintre cele mai iubite trupe din România şi Ungaria ale momentului, formaţii veterane şi cu tradiţie în lumea rock-ului românesc şi maghiar, HOLOGRAF şi EDDA Művek.

Sub sintagma rock-ul uneşte şi aduce lumea împreună, publicul a fost împărţit în două categorii, cei care au venit pentru Holograf şi cei care au venit pentru EDDA, ultimii fiind mult mai numeroşi dat fiind numele trupei şi anvergura pe care o are în Ungaria.

Cu un Bittman în mare formă şi energic ca-n tinereţe, extrem de charismatic şi iubit de public, mai ales de cel feminin, Holograf i-a bucurat pe fani cu hiturile sale celebre, piesele comerciale difuzate în FM-ul românesc, cum ar fi: “Departe de tine”, “Dacă noi ne iubim”, “Primăvara începe cu tine”, “Şi băieţii plâng câteodată”, “Întoarce-te acasă”, cu ultima piesă deschizând concertul de la Cluj.

Spre bucuria fanilor din generaţia veche, Holograf a interpretat şi trei melodii din perioada de început a trupei, “Singur pe drum”, “Umbre pe cer” şi “Banii vorbesc”.

După o pauză de circa 20 minute, timp în care spectatorii au luat cu asalt barurile cu răcoritoare, au urcat pe scenă ceilalţi veterani ai scenei rock-ului maghiar, EDDA MUVEK, ridicând publicul în picioare şi demostrând că este o trupă foarte iubită în capitala Ardealului.

Preţurile la răcăritoare au fost acceptabile, 5 lei o doză de bere şi 6 lei un draft, băutură care a fost consumată în cantităţi industriale, ca la orice concert de rock de altfel.

Fanii loiali ai EDDA au venit îmbrăcaţi în tricouri şi veste cu însemnele trupei, rockeri veterani din generaţia 30-50 ani, care au dansat şi ţopăit până la final.

EDDA Muvek a concertat timp de aproximativ două ore, despărţindu-se cu greu de publicul fidel de la Cluj care i-a vrut pe scenă cât mai mult. Trupa formată din cinci membri, Zsolt Gömöry, István Alapi, László Kicska, Zoltán Hetényi şi Attila Pataky le-a oferit clujenilor o mostră de rock pur, dar a avut şi piese mai liniştite, din sfera blues-ului.

Evenimentul a fost organizat Backstage Events & Production.

Foto: Komiti (vedere de sus)

VIDEO

HOLOGRAF

EDDA MUVEK

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top