HTC Eye – telefonul ideal pentru “selfie-uri”

HTC-Eye-SelfieSe zvonește că HTC Eye ar fi numele următorului smartphone al producătorului și că acesta va fi cea mai bună unealtă pentru selfie-uri, arata playtech.ro.

HTC pare că ar vrea să capitalizeze în baza acestui trend numit #selfie, iar HTC Eye ar fi nummele următorului lor produs. Smartphone-ul este așteptat în ultimul semestru al acestui an în special pe piața americană, sub sigla operatorului AT&T.

Potrivit unor surse din piata, acesta ar fi cel mai bun dispozitiv pentru amatorii de “selfie-uri”. Amatori, pentru că în situația de față nu există reguli clare, așadar nu poate fi desemnat cineva ca profesionist.

De ce este considerat cel mai bun dispozitiv pentru selfie-uri? Ei bine nu știm. Probabil camera frontală va avea o calitate și o rezoluție mult mai bună, iar software-ul integrat va deține o serie de opțiuni să le spunem utile. În orice caz, sună mai mult a marketing curat, lucru care ne face să ne întrebăm dacă acest produs reprezintă o strategie cu adevărat utilă pentru producător.

Probabil pentru a avea un efect cât mai bun, vor încerca să îl promoveze către tineri și cei și mai tineri, aceștia reprezentând singurul segment ce are o afinitate crescută pentru fenomenul în cauză.

Leave a Reply

Loading...
Top