Iau cele mai importante decizii ale oraşului pe banii părinţilor. Doi consilieri clujeni nu au raportat niciun venit în declaraţia de avere!

Consilierii locali fără niciun venit! foto: citynews.ro

Sunt tineri, au tot viitorul în faţă şi sunt la primul mandat în Consiliul Local Cluj. Unul are 23 de ani, iar celălalt 28. Ambii nu au menţionat nimic în declaraţia de avere, lăsând goală secţiunea venituri.

Gered Imre, primul dintre ei este şi cel mai tânăr, a recunoscut că trăieşte din banii părinţilor, dar nu are de gând să-şi caute un loc de muncă pentru că vrea să se dedice în totalitate activităţii în administraţia locală.

“Sunt cel mai tânăr consilier local din Cluj-Napoca din partea UDMR şi este corect. Nu am completat nimic pentru că nu este cazul. Nu am nici venit, nici proprietate, nici firmă. Încă nu am primit primul venit de la Consiliul Local. Cred că este în jur de 550 de lei. Asta ar fi venitul meu şi … nimic mai mult. Deci de la părinţi am bani. Vreau să particip sută la sută în activitatea de consilier local şi cred că trebuiau să facă şi ceilalţi aşa”, a declarat consilierul de 23 de ani.

Radu Constantea, consilier local din partea PDL, este fiul managerului Spitalului Regional Clujana şi are profesia de politolog, dar aparent nu are niciun venit sau ocupaţie pentru că s-a întors recent din Germania.

“Proprietăţi nu deţin şi nici venituri. Recent mi-am restabilit domiciliul în România. Am avut până de curând domiciul în Germania şi în ultimul an nu am realizat venituri în România”a mărturisit consilierul Radu Constantea.

Acesta a ţinut să pecizeze că nu va trăi exclusiv din leafa de consilier, ci va avea şi un venit suplimentar, de la o firmă privată unde s-a angajat. “Recent m-am angajat la o firmă unde voi lucra pe departamentul de marketing, în domeniul privat”.

Leave a Reply

Top