Imagini șocante pe Cluj Arena după remiza lui “U” Cluj cu Olimpia Satu Mare, scor 1-1! Fanii au pătruns pe teren pentru a le cere socoteală jucătorilor!

Universitatea Cluj a remizat sâmbătă, 28 mai, scor 1-1, pe Cluj Arena, cu Olimpia Satu Mare, într-o partidă care a contat pentru etapa a 9-a a play-out-ului Ligii a 2-a, seria de vest. Galeria Universității Cluj a pătruns pe teren furioasă, cu bâte, pentru a le cere socoteală fanilor, iar fundașului Florin Cordoş i-a fost smuls tricoul de pe el.

U Cluj - Olimpia Satu Mare, 28 mai 2016

Olimpia a deschis scorul prin Faur în minutul 10 al partidei, care a reluat plasat din marginea careului după o bâlbâiala a defensivei clujenilor. Buhăescu a fost aproape de golul al doilea după ce l-a driblat pe Grecu, dar șutul său a trecut razant pe lângă poarta Universițății (11).

Clujenii au avut două situații importante de a restabili egalitatea. Vojtus a luat la țintă bara transversală în minutul 21 al partidei, aproape de vinclu, dintr-o lovitură liberă de la 15 metri, iar Zdroba a șutat puțin pe lângă poartă în minutul 25. Butean a centrat foarte bine în careu de pe stânga, iar Hîmpea a reluat cu capul puțin peste bara transversală (45).

După un forcing ofensiv al oaspeților în debutul primei reprize, Universitatea a echilibrat partida și s-a instalat în jumătatea adversă, dar nu au reușit să restabilează egalitatea. Prima repriză s-a încheiat cu oaspeții în avantaj, iar la acest scor “șepcile roșii” erau practic ca și retrogradați în eșalonul trei fotbalistic, cu o etapă înainte de finalul sezonului.

“U” Cluj a efectuat prima schimbare a meciului în debutul reprizei secunde, una post pe post, Zdroba a fost înlocuit de Târnovan (’46).

GOL! Universitatea a reușit să restabilează egalitatea prin Jakub Vojtus, care i-a luat fața unui fundaș advers și a împins mingea în poarta lui Șuta, în urma unei centrări a lui Mihai Butean de pe partea dreaptă (60).

Mihai Nădăban a efectuat a doua schimbare a meciului, Olimpiu Moruțan i-a lăsat locul tânărului jucător Andrei Hațiegan (’72). Vojtus a trimis un șut puternic de la 20 de metri, mingea fiind reținută de Șuta. Ocazie rarisimă pentru clujeni după o fază frumos construită de Turcak, încheiată cu șutul trimis dezamăgitor mult peste poartă de fundașul lateral Darius Hîmpea, rămas singur în careu (80). Universitatea a dominat finalul de meci și s-a instalat în jumătatea oaspeților, Olimpia nu a reușit să pună probleme porții lui Grecu în partea a doua. “U” Cluj a trecut pe lângă gol în prelungirile meciului prin Vojtus, iar portarul Șuta a scos de pe linia porții.

Meciul s-a încheiat, iar fanii furioși au pătruns pe teren pentru a le cere socoteală jucătorilor.

Suporterii l-au prins pe fundașul Florin Cordoș și i-au smuls tricoul de el. Stewarzii nu au reușit să-i oprească pe fani, iar jandarmii au intrat cu întâziere pe teren.

“Cine răspunde de Universitatea Cluj”, au strigat fanii la unison?

DSCN8986

DSCN8984

Echipele de start:

“U” Cluj: Grecu – Butean, Cordoş, Crişan, Hâmpea – Boboc (cpt.), Greu – Turcak, Moruţan (Hațiegan, ’72), Vojtus – Zdroba (Târnovan, ’46). Antrenori: Mihai Nădăban şi Ovidiu Sărmăşan.

Rezerve: Rareş Pop – Berci, Erdei, P. Popescu, C. Popescu, Târnovan, Haţiegan.

Olimpia Satu Mare: Şuta – Ciul, Muntean, Onicaş, Heil – Brata (Sălăgeanu, ’28), Darius Lucaci (Kanalos, ’61), Rus, Faur – Buhăescu (15 Sălăgean), Mărkuş.
Rezerve: Cherecheş, Mureşan, Bâgiu, Iuhas, Villand, Kanalos.
Antrenor: Mircea Bolba.

Arbitru principal: Ionuț Coza (Ilfov)
Asistenți: Ioan Ciocănea (Sibiu), Ionuț Babadac (Teleorman)
Arbitru de rezervă: Cătălin Roșu (Sălaj)
Observatori: Dan Jiga (Bistrița), Valer Vancea (Bihor)

Spectatori: 500

Cartonașe galbene: Boboc ’77

Alte rezultate din etapa a 7-a a play-out-ului

CSM Râmnicu Vâlcea – Unirea Tărlungeni 2-0
Șoimii Pâncota – Metalul Reșita 1-0

Universitatea Cluj se deplasează etapa viitoare la Brașov pentru meciul cu Unirea Tărlungeni din ultima etapă a play-out-ului.

One thought on “Imagini șocante pe Cluj Arena după remiza lui “U” Cluj cu Olimpia Satu Mare, scor 1-1! Fanii au pătruns pe teren pentru a le cere socoteală jucătorilor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top