Împreună am trăit SIMFONIA VERDE! O poveste despre curaj, schimbare, originalitate şi creativitate!

Povestea Simfonia VERDE s-a spus în luna martie şi a umplut de muzică sala Auditorium Maximum. A fost un concert exploziv şi plin de culoare, care a adus împreună generaţii, a unit stiluri şi valori şi a creat noi perspective în lumea muzicii din România.

Simfonia_Verde_-_22.03.2015_-_NIK_2913_-_foto_Nicu_Cherciu-w800-h600

În an aniversar al oraşului nostru, tinerii au acceptat provocarea de a ieşi în faţă să-şi cânte visele. “Credem că am reuşit să ne diferenţiem prin acest proiect şi să arătăm lumii că muzica uneşte”, ne spune Patriciu Pop, trupa VERDE.

VERDE doreşte să mulţumească artiştilor care au acceptat provocarea şi le-au fost alături: Răzvan Krivach, Raluca Bilațiu, Roxana Mancaş, Indie Folker, Admiral C4C, Liviu Deac, The Young Famous Orchestra, Adrian Ardelean şi Dirijorului Vlad Agachi

A fost o onoare să împărţim aceeaşi scenă! Şi nu în ultimul rând, dorim să mulţumim PUBLICULUI atât de numeros care a vibrat alături de noi în sală!

Evenimentul a fost organizat de Musicomania și susținut de BCR – Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015.

VIDEO – Simfonia Verde

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top