Inaugurarea investitiei de 2 milioane de euro de pe malul lacului din Gheorgheni are loc miercuri

Iulius Group si Consiliul Judetean Cluj ii invita pe clujeni sa ia parte la marea inaugurare a Iulius Parc, zona de agrement in care s-au investit peste 2 milioane de euro.

iulius parc inaugurare

Evenimentul va avea loc miercuri, 23 octombrie 2013, incepand cu ora 15:00, si va fi marcat printr-un spectacol oferit de Opera Nationala Romana.

De asemenea, in perioada 23 octombrie – 6 noiembrie, clujenii pot aduce natura mai aproape de ei, postând pe pagina de Facebook Iulius Parc o fotografie care ilustrează “colţul lor preferat de verdeaţă”. Fiecare fotografie înscrisă în aplicaţia destinată campaniei înseamnă un leu donat de Iulius Group pentru amenajarea rondurilor, ghivecelor şi bazei statuii lui Matei Corvin, din Piaţa Unirii.

Spatiul de agrement din proximitatea Lacului de Vest a fost amenajat folosind aproximativ 10.000 mp de gazon special pentru trafic intens şi peste 18.000 de arbori şi arbuşti de diferite dimensiuni. Pe lângă vegetaţia bogată, Iulius Parc le oferă vizitatorilor numeroase posibilităţi de recreere: pietonal suspendat deasupra lacului, pistă pentru ciclism şi pentru alergare, alei de promenadă şi spaţii de relaxare echipate cu bănci.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top