Inca o revenire la “U” Cluj. Gabi Bostina ar putea fi instalat manager general!

bostina u clujFlorian Walter, actionarul majoritar al clubului, descaleca pentru a doua oara la Universitatea Cluj, dupa o scurta escala via Ploiesti. Infrangerea cu 2-1 pe teren propriu impotriva formatiei ACS Recas Timisoara si arbitrajul lui Robert Dumitru l-au facut pe Walter sa se intoarca in forta si sa ajute clubul “studentesc” sa se salveze de la retrogradare, desi declarase ca nu mai este interesat de fotbal si nu vrea sa mai aiba nicio legatura cu clubul alb-negru.

Prima mutare a fost instalarea lui Mihai Teja in functia de antrenor principal in locul interimarului Gica Barbu, iar planurile lui Walter nu se opresc aici, acesta intentioneaza sa-l aduca si pe Gabriel Bostina pentru functia de manager general. Fostul mijlocas al Stelei si al lui Dinamo si-a incheiat cariera fotbalistica dupa plecarea de la “U” Cluj.

“Voi avea o discuţie cu el, sper să accepte. E un om care se pricepe foarte bine la fotbal, un om inteligent, cu care am avut întodeauna o relaţie foarte bună. Venirea lui ar fi un plus important pentru echipă”, a spus Walter pentru ziuadecj.ro.

În prezent, clubul este condus de către Ioan Mărginean, ca şi administrator special, şi de Marieta Anastasescu, administratorul judiciar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top