Inca un artist international si-a anuntat prezenta la Untold Festival 2015

Dupa britanicul John Newman, cantaretul de muzica reggae Patrice si-a anuntat prezenta pe pagina sa oficiala de Facebook la Untold Festival (30 august – 2 iulie) din Cluj-Napoca.

patrice-bart-williams-free-patri-ation-2-12813

Patrice va urca pe scena Untold Festival pe 1 august.

Originar din Sierra Leone, Patrice Babatunde Bart-Williams (35 ani) este un cantaret afro-german care interpreteaza genul reggae, iar muzica sa este influenţată de Jimi Hendrix şi Bob Marley. Acesta isi foloseste adesea in concerte cel de-al doilea nume, Babatunde.

Patrice a debutat în 1999 cu primul sau album, “Lions”, pe cand avea doar 18 ani, album care combina muzica folk, reggae, soul si blues.

Artistul a mai fost de doua ori pana acum in Romania, prima data in 2012, la Backyard Weekend, în Bucureşti, iar a doua oara la Festivalul Plai din Timisoara.

Pana acum si-au anuntat prezenta la Untold Festival: DJ David Guetta, AVICII, ATP, Tinie Tempah, Fatman Scoop, Cazzette, Third Party si John Newman. Festivalul este evenimentul principal al Capitalei Europene a Tineretului si va avea loc in perioada 30 iulie – 2 august, in peste 20 locatii din Cluj-Napoca, printre care Cluj Arena si Sala Polivalenta, la care sunt asteptati aproximativ 300.000 de participanti si peste 150 de artisti international si locali.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top