Incepe acum sa-ti traiesti visul australian! Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a-ti obtine viza in Australia

In ziua de azi, tot mai multi cetateni ai Romaniei se gandesc tot mai serios la emigrare, un lucru ingrijorator pentru viitorul acestei tari. De ce? Pentru ca fiecare dintre noi este setat menta sa gaseasca solutii si idei de a-si schimba, in bine, stilul de viata si a duce un trai mai bun.

Sydney

Dar cum tari precum Anglia, Italia, Spania sau Franta au ajuns sa fie luate efectiv cu asalt de masa mare de romani care au ingrosat randurile la granitele tarii, tot mai multe persoane au ajuns sa ia in calcul varianta emigrare in Australia.

De ce Australia? Pentru ca este o tara cu o economie puternica, care pune foarte mult accent atat pe dezvoltare, cat si pe rezidenti si imigranti. Un lucru care merita mentionat aici este ca dupa doar 2 ani de trait si muncit in Australia, ai posibilitatea sa aplici pentru o viza de rezident permanent. Practic, poti deveni cetatean australian cu acte in regula dupa 2 ani, un lucru pe care alte tari nu il ofera la dispozitie pentru imigranti.

Trecem in revista alte cateva dintre avantajele de a emigra in Australia, acestea fiind: mai multe oportunitati de munca si un sistem sigur si foarte benefic de securitate sociala care ii sprijina pe someri si ajuta tinerele familii, mamele singure, batranii si pe cei care nu au posibilitatea de a munci din cauza unor probleme de sanatate sau de handicap.

Limba este un avantaj major care ajuta la adaptarea in Australia. Daca cunosti engleza la nivel de incepator sau mediu, nu vei avea probleme, versiunea australiana a englezei nu este prea diferita de engleza clasica pe care o cunoastem cu totii.

Daca te hotarasti sa emigrezi in Australia cu intreaga familie, sotie si copii, este important sa afli ca educatia publica este gratuita, iar studiile superioare sunt finantate de la bugetul de stat australian. Un alt motiv in plus sa iei decizia sa urmezi calea Australiei. Scoala este obligatorie si gratuita pentru toti copii australieni cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani. Cei care vor dori sa isi continue studiile pot aplica pentru HECS, un sistem care le permite studentilor sa isi plateasca educatia dupa absolvire si intrarea in campul muncii printr-un sistem de taxare student/munca.

Daca urmezi studiile in Australia, ai un avantaj major atunci cand aplici pentru o viza de rezidenta permanenta (PR) si te va ajuta sa iti gasesti mai usor un job in timpul studiilor sau la finalul acestora.

Daca esti hotarat si sigur pe tine de pasul acesta pe care doresti sa il faci si nu stii cu ce firma sa lucrezi, apeleaza cu incredere la Synch1, o companie care poate ajuta sa iti transformi visele in realitate.

Primul pas pe care trebuie sa il faceti pentru a obtine visa pentru Australia este realizarea unei plati accesand sectiunea aferenta de pe site-ul oficial – AICI – apoi urmeaza completarea unui formular detaliat de evaluare care ne va ajuta sa realizam strategia necesara, dar daca doriti sa obtineti mai multe detalii si informatii referitoare la intreg procesul de emigrare Australia, beneficiati de consultanta gratuita contactandu-l pe managerul Synch1 pe Romania si Republica Moldova, Denis Strijek, la numarul de telefon 0722.358.868! El va poate indruma si instrui cel mai bine cum sa urmati fiecare pas!

Synch1 este o companie de prestigiu afiliata si licentiata de Institutul Australian de Emigrare și autorizată de MARA (Migration Agents Registration Authority, oferind servicii profesionale de emigrare in Australia si consultanta de specialitate in vederea emigrarii in aceasta tara cu un potential urias pentru dezvoltarea propriei cariere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top