Înfrâgere la limită pentru “U” Cluj cu CSM Bistrița, la Sala Polivalentă!

Handbalistele Universității Cluj au fost învinse la un gol diferență, scor 24-25 (16-14), de formația CSM Bistrița, sâmbătă, 4 februarie, în Sala Polivalentă, în cadrul etapei a 16-a a Ligii Naționale.

Foto © Silviu Cristea

Clujencele pregătite de Florentin Pera au controlat prima repriză și s-au aflat în permanență la conducere pe tabelă, intrând la vestiare cu un avantaj de două puncte. După pauză, fostul portar al Universității Cluj, Ana Maria Măzărean, acum la Bistrița, a avut câteva intervenții providențiale în fața fostelor sale copechipiere, parând o serie de șuturi și menținându-și poarta intactă la reluările lui Puiu, Laslo și Vălean.

CSM a gestionat finalul de meci mult mai bine și a reușit să înscrie la ultima fază și astfel să plece cu toate punctele de la Cluj, egalând la puncte Universitatea în clasament, ambele echipe au câte 15 puncte.

Cristina Laslo a fost cea mai bună marcate de la “U” Cluj, cu 8 goluri, urmată de Vălean (4), Puiu (4), Tetean (3), Chintoan (2), Dindiligan (1), Popa (1), Boian (1).

De la CSM Bistrița experimentata clujeancă Oana Chirilă a înscris de 11 ori în poarta alb-negrelor.

În urma acestui rezultat, “U” Cluj ocupă locul 8 în Liga Națională.

Următorul joc pentru “studente” va avea loc în 14 februarie, în deplasare, la Slobozia. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top