Infrangere categorica in fata liderului ICIM Arad

u cluj baschet feminin
Foto: Cristian Cosma

Baschetbalistele Universitatii Cluj au pierdut, fara drept de apel, pe terenul liderului si campioanei en-titre a Romaniei, ICIM Arad, scor 45-110.

Noile achizii ale sectiei de baschet feminin au lipsit, Florina Paşcalău şi Amber Jones, prima din cauza unei contracturi musculare, iar a doua pentru ca nu a primit in timp util cartea verde pentru a debuta in campionatul Romanie.

Cele mai bune marcatoare ale “universitarelor” au fost Andreea Pop, autoarea a 13 puncte şi Judith Kajdacsi, cu 10 reusite.

“A fost un meci de pregătire pentru noi. Nu cred că există la ora actuală vreo echipă în România care să învingă ICIM-ul pe terenul lor. Pentru noi sunt foarte importante meciurile care vor urma, cu Rapid şi CSM Oradea”, a declarat antrenorul Universităţii, Florin Covaciu pentru site-ul oficial.

“U” Cluj va intalni, sambata, 25 ianuarie, pe teren propriu, una dintre contracandidatele la un loc in play-off-ul Ligii Nationale de baschet feminin, formatia Rapid București. Partida va avea loc de la ora 16:00, la Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top