Înfrângere dramatică în ultimele 4 minute de joc pentru U-BT Cluj la Târgu Jiu! Clujenii au avut un avantaj de 9 puncte pe tabelă în ultimul sfert!

Echipa de baschet masculin U-BT Cluj-Napoca a scăpat victoria în ultimele minute din deplasarea de la Târgu Jiu, desfășurată sâmbătă, fiind învinsă cu scorul de 74-63 (19-19, 15-13, 18-17, 11-25), deși a avut la un moment dat 9 puncte avantaj pe tabelă. Partida a contat pentru etapa a 7-a a Ligii Naționale.

U BT Cluj Napoca baschet

Partida a fost una extrem de echilibrată, scorul după primul sfert fiind de 19-19, însă gazdele au intrat la pauza mare cu un avantaj minim de două puncte (34-32), avantaj care s-a păstrat și după sfertul al treilea. Baschetbaliștii clujeni s-au trezit în ultimul sfert și au preluat inițiativa și implicit conducerea pe tabelă, având la un moment dat, în ultimele 4:20, un avantaj de 9 puncte, dar din acel moment, elevii pregătiți de Marcel Țenter au căzut total, Energia a reușit să întoarcă incredibil scorul și să își asigure o victorie la care puțin ar fi sperat în aceste condiții, reușind un rezultat parțial în doar 3 minute de 17-0.

Marcatori:
Dykes 20, Zigeranovic 16, Adamovic 11, Jawara 5, Kalnichenko 4, Pasalic 3, Torok 2, Baciu 2. Au mai jucat: Kuti(4 recuperări),Jucan(6 recuperări, 1 pasă decisivă

“A fost un meci pe care l-am controlat 35 de minute. Îmi pare foarte rău că am pierdut, suntem conştienţi că lucrurile care s-au petrecut în ultimele trei minute nu trebuiau să se întâmple, începând cu noi, stafful tehnic şi continuând cu jucătorii. Vom analiza foarte serios toate aceste faze, pentru că nu ne putem permite să pierdem în asemenea manieră meciuri, să jucăm aşa pe final”, a declarat antrenorul Marcel Țenter la finalul jocului.

În urma acestei înfrângeri, U-Banca Transilvania cade pe locul 3 în Liga Națională, iar vineri, 13 noiembrie, primește vizita formației BCM U Pitești, ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top