Înfrângere în prelungiri pentru “U” Cluj în faţa Viitorului Constanţa

u clujPartida de la Chiajna dintre Universitatea Cluj şi Viitorul Constanţa a început cu 50 de minute întârziere din cauza condiţiilor nefavorabile şi a terenului îmbibat de apă.

“Studenţii” ar fi putut trece la conducere pe tabelă din minutul 13 al primei reprize, Boutadjine l-a surprins pe Balauru ieşit mult din poartă şi a şutat de la aproximativ 30 de metri însă mingea s-a dus mult pe lângă. Lemnaru a ratat şi el o situaţie importantă în minutul 33, după ce l-a driblat în careu pe Larie, dar şutul său anemic a fost reţinut cu siguranţă de portarul Viitorului. Andrei Lungu a încercat şi el un şut în forţă de la 20 de metri, insă Balauru a reţinut cu dificultate (62).

Viitorul a pus mai multă presiune la poarta lui Veselovsky pe toată durata meciului, prin Mitriţă, Daminuţă sau Dică, însă slovacul din poarta “şepcilor roşii” a reuşit să menţină poarta intactă până spre final. Deznodământul confruntării de la Chiajna s-a decis în prelungiri, când veteranul Nicolae Dică a înscris cu capul un gol de trei puncte care menţine Viitorul lui Hagi în lupta pentru salvarea de la retrogradare, egalând-o la puncte pe FC Braşov (33 pct). La faza golului, mingea a fost centrată în careu de Răzvan Marin, iar “decarul” Viitorului l-a învins pe Veselovsky cu o lovitură de cap bine plasată (90+1).

Cele două formaţii au avut un adversar comun, terenul impracticabil, care s-a dovedit a fi în repetate rânduri o problemă serioasă pentru mai mulţi dintre jucătorii ambelor echipe.

Universitatea Cluj va întâlni joi, 8 mai, campioana Steaua Bucureşti, pe Cluj Arena, cu începere de la ora 21:30.

Echipele de start:

Viitorul: Balauru – Manea, Mitrea, Larie, Toşca – Daminuţă, Lazăr – Mitriţă, N. Dică, Fl. Tănase – Gavra

Rezerve: Buzbuchi, Puţanu, Băluţă, Axente, Tîru, Marin, Cîrstocea

Antrenor: Bogdan Vintilă

U Cluj: Veselovsky – Ciupe, Ninu, Abrudan, Tîrnacop – Bucşa, Lungu – Boutadjine, Cristocea, Maximilian Nicu – V. Lemnaru

Rezerve: V. Niculescu, Szilagyi, Calcan, Machado, Takacs, Neag, Borza

Antrenor: Mihai Teja

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top