Înfrângere la limită pentru baschetbalistele Universităţii Cluj

Foto Laura Muresan (u-cluj.ro)

Echipa de baschet feminin a Universitatii Cluj a pierdut, la limita, partida din cadrul etapei a 2-a din Liga Nationala, fiind invinsa de Rapid Bucuresti cu scorul de 66-64. (19-20, 12-10, 15-14, 20-20), la capatul unui meci echilibrat in care “studentele” se aflau in avantaj pe tabela cu 40 de secunde inainte de fluierul final.

Baschetbalistele se aflau in avantaj, 64-63, dar din nefericire, Judith Kajdacsi a ratat o aruncare de 2 puncte, iar bucurestencele au intors rezultatul printr-o aruncare de 3 puncte.

Cea mai buna marcatoare pentru “U” Cluj a fost Judith Kajdacsi cu 18 puncte si 14 recuperari, urmata de Monica Kosior cu 12 puncte si 6 recuperari. Celelalte marcatoare au fost Pop Andreea (12 puncte), Flavia Ferenczi (9 puncte), Iulia Raileanu (6 puncte), Irina Gavrila (4 puncte) si Renata Szmutku (3 puncte).

“Din pacate am pierdut meciul pe baza unor greseli pe final de joc, am fi putut castiga la 6 puncte diferenta daca stiam sa gestionam mai bine ultimul minut”, a declarat Florin Covaciu, antrenorul echipei Univeristatea Cluj.

“U” Cluj va intalni etapa viitoare, pe teren propriu, formatia CSM Oradea, sambata, 19 octombrie, de la ora 16:00.

Foto: Laura Muresan

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top