Infrangere la scor pentru baschetbaliste in primul meci din retur

Sectia de baschet feminin a Universitatii Cluj a pierdut, la scor, miercuri, in deplasare, in fata formatiei CS Universitate Alba Iulia, scor 118-45, intr-o partida care a contat pentru etapa a XVI-a a Ligii Nationale.

Cu toate ca au pierdut la o diferenta considerabila, baschetbalistele pregatite de Florin Covaciu au castigat o jucatoare de perspectiva, americanca Stephanie Gardner, aflată la prima partidă în maieul “alb-negru”.

stephanie gardner

Sportiva venită de peste Ocean a înscris 33 de puncte şi a reuşit 2 pase decisive, fiind declarată cea mai bună jucătoare de pe teren. Cu această performanţă, Stephanie Gardner a stabilit noul record stagional de puncte marcate într-un meci de o componentă a formaţiei clujene. “Mă simt extraordinar la Cluj, îmi place foarte mult oraşul. Colegele mele şi oamenii din conducere m-au făcut să mă simt foarte bine încă de la început. Sunt foarte bucuroasă de punctele înscrise la Alba, dar îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm. Promit ca pe viitor să mă străduiesc şi mai mult. Obiectivul meu este să joc tot mai bine în fiecare meci şi să îmi ajut echipa să câştige. Vreau ca împreună cu colegele mele să ajungem în play-off”, a declarat Stephanie Gardner pentru u-cluj.ro.

“U” Cluj va intalni sâmbătă, de la ora 18.00, in Sala Sporturilor “Horia Demian”, formatia CSM Satu Mare. Înaintea acestei confruntări, “studentele” ocupă locul 11, cu 19 puncte, în vreme ce sătmărecele se află pe poziţia a 9-a, cu un total de 22 de puncte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top