Înfrângere pentru voleibalistele Universităţii, 2-3 CS Alba Blaj!

Voleibalistele de la Universitatea Cluj au cedat greu în partida disputată, luni, în fieful formaţiei CS Volei Alba Blaj, scor 2:3. Elevele antrenate de Dan Gârleanu au fost aproape de a câştiga meciul din cadrul etapei a VI-a în faţa unei formaţii nou promovate, dar ambiţioasă şi cu un lot valoros.

Dupa cele şase etape disputate până acum în sezonul regulat, Volei Alba Blaj se situează pe locul 4 în clasament cu 12 puncte în timp ce Universitatea Cluj mai adună un punct şi ocupa poziţia a 11-a.

“Am avut parte de un meci greu, am câştigat un punct dar am fi putut obţine toate cele trei puse în joc. Este totuşi un punct care ne dă speranţe că vom face un joc bun în etapa viitoare la Piatra Neamţ. Remarc toată echipa pentru dăruirea şi combativitatea din primele trei seturi şi sunt nemulţumit că nu ne putem menţine pe durata a cinci seturi”, a declarat Dan Gârleanu, potrivit u-cluj.ro.

În următoarea etapă “U” Cluj se deplasează la Piatra Neamţ, unde va juca în fieful formaţiei din localitate, VC Unic Piatra Neamţ. Partida este programată duminică, 18.11.2012, de la ora 13:00 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

Leave a Reply

Loading...
Top