Infrangere previzibila. “U” Cluj a pierdut cu 3-1 confruntarea cu Astra Giurgiu

582355-constantin-budescuUniversitatea Cluj a fost invinsa de mult mai experimentata formatie Astra Giurgiu, scor 1-3, intr-o partida care a contat pentru etapa a 4-a a Ligii I. Formatia pregatita de Daniel Isaila a ajuns la 9 victorii consecutive in Liga 1. 

Gazdele si-au confirmat, din nou, statutul de favorita si au inceput in forta partida, “studentii” s-au vazut condusi cu 2-0 din primele 10 minute ale meciului. Mai intai, Ivanovski a profitat de o eroare a lui Dolha si a trimis mingea in plasa (6), apoi decarul Astrei, Constantin Budescu, a majorat diferenta in minutul 9, dupa ce cu un minut mai devreme acesta zguduise bara cu un sut in forta.

Astralii s-au simtit ca la antrenament inaintea primei manse cu Maccabi Haifa din play-off-ul Europa League, clujenii nereusind sa-i puna mari probleme lui Silviu Lung jr.

Acelasi Ivanovski a inscris pentru 3-0 in repriza secunda, dupa ce l-a driblat elegant pe Dolha si a trimis in poarta goala (68), iar golul de onoare al “studentilor” a fost inscris tot de un jucator al gazdelor, Gaman, care si-a invins cu capul propriul portar la centrarea lui Raul Ciupe din lovitura libera.

Echipele de start

Astra: Lung jr. – Mățel, Găman, Ben Youssef, J. Morais – Takayuki, Laban – Tembo, Budescu, De Amorim – Ivanovski

”U” Cluj: Dolha – Ciupe, Ninu, Szilagyi, Van Dotten – Ad. Popa II, Bucșă – Takacs, Cristocea, Tîrnăcop – Dedu

Universitatea ramane cu un singur punct in patru meciuri, iar etapa viitoare va primi vizita Concordiei Chiajna. Partida este programata luni, 19 august, de la ora 19, pe Cluj Arena.

Foto gsp.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top