Instalări şi service antene satelit pe raza judeţului Cluj. Avantajele televiziunii prin satelit!

satelit(P) Dacă ai investit într-un televizor performant şi într-un sistem de sunet profesional, ar fi cazul să te gândeşti să renunţi la cablurile din sufragerie şi să te orientezi spre televiziunea prin satelit. Iată câteva dintre avantajele acestei tehnologii:

Sunetul si imaginea, mult superioare. Satelitul poate transmite imagini şi sunete într-un timp foarte scurt, pe o distanţă mare, la un număr infinit de utilizatori, fără a fi nevoie de cablu şi fără a diminua calitatea datelor.

Calitatea imaginii este foarte bună dacă semnalul este furnizat prin satelit şi poate fi observată în special la televizoarele LCD sau plasmă. Intensitatea şi varietatea de culori, acurateţea formelor şi a mişcărilor nu este afectată de dimensiunea ecranului. Cu ajutorul unor cabluri de calitate medie se poate obţine negrul perfect. Contrastul imaginii poate fi ridicat in funcţie de posibilitatile televizorului fărăca imaginea sa aiba de suferit.

Semnalul este mult mai rapid

Se spune ca fiecare secundă contează. Ţi s-a întâmplat vreodată ca vecinii tăi de deasupra să strige gooool la un meci de fotbal cu 3 secunde înainte ca acţiunea să se întâmple? Acest lucru se datorează faptului că televiziunea digitală transmite mesajul mai repede cu câteva secunde decât cea prin cablu, astfel încat decalajele pot fi semnificative în anumite situaţii.

Comunicarea se face mai uşor cu operatorul de cablu. Sistemul prin satelit îţi permite să recepţionezi mesaje de la compania furnizoare. Astfel, poţi afla care este data scadentă a facturii, care sunt promoţiile actuale, concursurile sau îmbunătăţirile făcute în sistem. În cazul în care ai fost deconectat, după ce ai achitat factura reconectarea se va face instant, nemaifiind nevoie ca o echipă tehnică să se deplaseze până la tine acasă.

Firma serioasă şi cu experienţă efectuează instalări antene de satelit la domiciliul clientului sau sediul firmei dumneavoastră, pe raza judeţului Cluj.

Alphabluesky SRL oferă servicii de montaj şi reglări antene satelic cu montură fixă, montură polară sau montură H-H pentru principalii furnizori: Digi TV, Boom TV, Dolce TV, Max TV şi Focus Sat. Asigurăm service şi întreţinerea echipamentelor de satelit pentru Hotbird, Nilesat şi Astra. Pentru mai multe informaţii despre această tehnologie, contactaţi-ne!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top