Întâlnire neprevăzută între milionarii Clujului la un eveniment local. Împreună au o avere de 150 de milioane de euro!

Cei mai bogaţi oameni de afaceri din Cluj-Napoca, Ştefan Vuza şi Horia Ciorcilă, au dat nas în nas, în premieră, la un eveniment organizat cu ocazia aniversării unei sucursale din Cluj a unei bănci de talie mondială şi au ciocnit un pahar de vin.

Ştefan Vuza şi Horia Ciorcilă, întâlnire în premieră la un eveniment cu ştaif!

Deşi sunt “rivali” în topul celor mai bogaţi oameni de afaceri din Cluj-Napoca, milionarii au ciocnit un pahar de vin bun şi s-au delectat cu un concert de jazz, de care Vuza a arătat şi cu alte ocazii că este pasionat.

Vuza şi-a afişat la eveniment noul look, unul rebel, cu cioc şi păr lung. Acesta a avut un zâmbet uşor malefic când a dat noroc, iar Ciorcilă nu l-a privit în ochi pe milionarul industriaş, potrivit cancan.ro.

Potrivit topului celor mai bogaţi români, Ştefan Vuza deţine o avere de 90 de milioane de euro şi mai multe combinate din ţară. Horia Ciorcilă ocupă locul secund în topul celor mai bogaţi clujeni, cu o avere de aproape 60 de milioane de euro. El a fost printre fondatorii unei companii de cablu, vândută unui grup american, şi este principalul acţionar persoană fizică la cea mai mare bancă autohtonă.

 

Leave a Reply

Loading...
Top