Interes mare pentru finala Cupei României! Peste 30.000 de bilete vândute la Dinamo – CFR Cluj de pe Arena Națională! Fanii ambelor echipe pregătesc o coregrafie specială dedicată lui Patrick Ekeng

Finala Cupei României dintre Dinamo București și CFR Cluj a stârnit un interes foarte mare după decesul fostului dinamovist Patrick Ekeng, care s-a stins la vârsta de 26 ani după ce s-a prăbușit pe teren în timpul partidei Dinamo – Viitorul Constanța 3-3 și a intrat în stop cardio-respirator. Potrivit FRF, până la această oră s-au vândut peste 30.000 de bilete pentru confruntarea din finala Cupei României, programată marți, 17 mai, de la ora 21:30, pe Arena Națională, existând șanse mari ca meciul să se joace cu “casa închisă”.

CFR Cluj

Inițial, oficialii clubului Dinamo au intenționat să ceară o amânare a finalei până după EURO 2016, dar până la urmă au decis să joace meciul pentru a-i dedica trofeul fostului lor coleg dacă îl vor câștiga.

Pentru Dinamo, ar fi a 14-a Cupă a României câștigată, iar dacă se vor impune marți, oficialii din Ștefan cel Mare intenționează să trimită Cupa în Camerun pentru a fi montată lângă mormântul lui Ekeng. Fanii dinamoviști vor avea sprijinul galeriei Universității Cluj pentru această partidă, deci Arena Națională va deveni un adevărat vulcan alb-roșu.

CFR Cluj a cerut doar 1000 de bilete pentru acest meci, mai mulți suporteri clujeni anunțându-și prezența în Capitală, urmând să plece spre București cu 15 autocare și mașini personale.

Ambele galerii au anunțat că vor avea o coregrafie specială dedicată lui Patrick Ekeng, iar președintele Iuliu Mureșan a declarat că în caz că echipa sa va câștiga trofeul îl vor dedica fostului dinamovist și fanilor echipei.

CFR Cluj a câștigat de trei ori consecutiv trofeul Cupei României, în sezoanele 2007-2008, 2008-2009 și 2009-2010.

Preţurile biletelor pentru finala Cupei României, Dinamo – CFR

Peluze – 15 RON
Tribuna Est, inel 3 periferic – 20 RON
Tribuna Est, inel 3 central – 25 RON
Tribuna Est, inel 2 periferic – 35 RON
Tribuna Vest, inel 3 – 40 RON
Tribuna Est, inel 2 central – 45 RON
Tribuna Est, inel 1 periferic – 50 RON
Tribuna Est, inel 1 central – 60 RON
Tribuna Vest, inel 2 – 80 RON
VIP 2 – 300 RON
VIP 1 – 400 RON
Loje – 600 RON

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top