Internationalul Gabi Tamas a fost trimis in SUA la o clinica de dezalcoolizare!

CONFERINTA DE PRESA - MOGOSOAIAGabi Tamaş, protagonistul unor episoade bahice ultracunoscute in ultimii ani, s-ar afla în SUA, pentru a-şi trata depdendenţa de alcool, potrivit unor oameni de fotbal, dar şi prieteni de pahar ai fotbalistului din naţionala României.

Problemele pe care Gabi Tamaş le are cu băutura i-au schimbat radical traseul carierei. În vară s-a desparit de formatia engleza West Bromwich Albion, după ce la urechile britanicilor a ajuns povestea în care Tamaş, beat mort, a scandalizat un bloc întreg, a rupt uşa de la intrare în scară şi a agresat femeia de serviciu. CFR Cluj i-a întins o mână de ajutor, dar n-a profitat si, dupa un weekend bahic petrecut intr-un club de manele din Cluj-Napoca, in compania lui Florin Costea, clubul i-a reziliat contractul fara sa apuce sa joace in tricoul visiniu. Inainte de experienta de la Cluj, Tamas a băut la un pas de comă în hotelul lui Mircea Sandu, din Bucureşti, beţie în urma căreia rapidistul Daniel Pancu s-a ales cu ochiul vânăt.

“Ori e alcoolic şi trebuie să se ducă la un centru de dezalcoolizare şi la un psihiatru sau un psiholog să-l liniştească, ori să se lase de fotbal”, spunea Mircea Sandu, preşedintele FRF.

Tamaş a decis să facă ceva să iasă din situaţia în care este. Părinţii, soţia şi fetiţa au avut, potrivit prietenilor săi, un rol uriaş în decizia pe care a luat-o de curând: internarea într-o clinică de dezalcoolizare, anunţă Click.

Potrivit unor apropiaţi, Tamaş s-ar afla în SUA, tocmai pentru a-şi trata depdendenţa de alcool.

One thought on “Internationalul Gabi Tamas a fost trimis in SUA la o clinica de dezalcoolizare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top