Interviu cu noul antrenor al voleibaliștilor clujeni! Svetozarevic: “Sper să le pot transmite jucătorilor tot ceea ce am învățat”

Echipa de volei masculin a Universității Cluj are un nou antrenor, în persoana sârbului Dragan Svetozarevic, 43 ani, care are o carieră impresionantă ca voleibalist, fiind multiplu campion al Serbiei, campion al Belgiei și Tunisiei, și cu performanțe notabile ca antrenor (vicecampion al Serbiei, în 2013, si locul 5 la Campionatul Mondial al Cluburilor, în 2014).

Dragan SvetozarevicSvetozarevic a explicat de ce a ales Universitatea Cluj și care este obiectivul său pe banca “studenților”.

“Am ales să vin la Cluj datorită faptului că fiul meu joacă baschet aici. Am vrut să fiu cât mai aproape de el, iar cu această ocazie am acceptat oferta venită din partea echipei de volei masculin. E mai mult un schimb de experiență, voluntar, fără contract pe perioadă determinată. În cazul în care lucrurile merg bine putem lua în calcul și semnarea unui contract”, a declarat sârbul pentru site-ul oficial, u-cluj.ro.

“Ieri am avut o întâlnire cu jucătorii, iar de azi începem antrenamentele. Am fost în tribune la meciul cu Unirea Dej. Am văzut un grup unit de jucători, sportivi cu multă experiență dar și alții foarte tineri. În cadrul echipei există o atmosferă foarte plăcută și sper ca pe acest fond să ne îmbunătățim jocul cu fiecare zi ce trece”
, a mai precizat acesta.

Experiență de 15 ani în volei

“Cât timp am jucat volei, aproximativ 15 ani, am încercat să adun tot ce e mai bun de la fiecare antrenor. Am avut ocazia să lucrez cu unii dintre cei mai buni tehnicieni din lume, cum ar fi Zoran Gajić, campion olimpic, european și vicecampion mondial, sau Stelio De Rocco, cel cu care am lucrat la Constanța. Sper să le pot transmite jucătorilor Universității Cluj tot ceea ce am învățat de la acești antrenori. Vreau ca împreaună cu întreg staff-ul tehnic să îmbunătățim jocul echipei. Sper ca jocul băieților să crească de la meci la meci, iar asta să se vadă cât de curand și în clasament”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top