Intrare gratuita in Sala Polivalenta la toate evenimentele sportive pentru copiii celor doi piloti eroi decedati in tragicul accident de langa Sibiu

În cadrul evenimentului caritabil “Solidaritate prin Sport”, organizat vineri, 22 ianuarie 2015, de Peluza “Șepcilor Roșii”, incepand cu ora 17:00, la Sala Polivalenta, pentru cei doi copii ai militarilor decedati in urma accidentului aviativ de langa Sibiu, Gabriel Titiana si Dorin Fodor.

Conducerea Salii Polivalenta a decis sa le acorde copiilor acces gratuit la toate competițiile sportive interne care se vor desfășura în cadrul sălii pe durata anului 2015.

In cadrul evenimentului “Solidaritate pentru sport”, suporterii Universitatii Cluj vor sustine un meci demonstrativ la care vor lua parte si fostii jucatori ai clubului, Marius Popescu si Zsolt Szilagyi.

Pretul unui bilet de intrare este de 5 lei, iar toate incasarile vor deservi scopului actiunii si anume, sprijinirea familiilor victimelor. Oricine poate sa sustina evenimentul cumparand unul sau mai multe bilete de la intrare.

La eveniment vor lua parte handbalistele de la “U” Alexandrion, precum si echipa de rugby “U” Prodvinalco, care le vor oferi copiilor cate o legitimatie de acces gratuita la toate competitiile sportive ale CS Universitatea Cluj.

solidaritate prin sport eveniment caritabil U CLuj vineri 23 ian 2015

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top