Intreruperi de gaze joi in Cluj-Napoca. Vezi care sunt strazile vizate

gaze naturaleDistribuţia gazelor naturale va fi sistată mâine pe mai multe străzi din Cluj-Napoca, anunţă azi E.On Gaz.

Datorita cuplarii unor noi conducte şi branşamente la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, alimentarea va fi sistată, de mâine dimineaţă de la ora 9, pe străzile Mamaia, Dragalina (parţial), Octavian Goga (nr.1-20), Aleea Stadionului, Eremia Grigorescu (zona cuprinsă între Piaţa Horea, Cloşca si Crişan şi Tăietura Turcului, Ion Andreescu, C.A.Rosetti, George Enescu, Traian Grozăvescu, Milcov, Rarău şi Tăietura Turcului (nr.1-20).

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 20.

“Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, arată compania în anunţ.

Lucrările realizate pe strada Eremia Grigorescu fac parte din proiectul de investiţii pe care E.ON Gaz Distribuţie îl are în derulare în Cluj-Napoca, proiect prin care se urmăreşte etapizat, până în 2015, îmbunătăţirea parametrilor de funcţionare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale din municipiu, urmare a modernizării reţelei pe o lungime de circa 90 kilometri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top