Investiții de 1,7 milioane de euro în școlile din Cluj-Napoca

sala de clasa scoala
Foto: Emil Boc Pagina Oficiala (facebook.com)

Primăria Cluj-Napoca efectuează în această vară lucrări de reparații la 77 de unități școlare din municipiu, investind peste 4,5 milioane de lei, adica peste 1 milion de euro în fațadizări, igienizări, reparații a instalațiilor electrice și sanitare, amenajări săli de sport etc. Alte aproximativ 3 milioane de lei au fost alocați pentru reabilitarea curților a 9 unități de învățământ, totalizând astfel aproape 2 milioane de euro investiți în această perioadă pentru grădinițe, școli și licee.

“Educația la toate nivelele este o prioritate pentru municipalitatea clujeană, lucrăm în fiecare an pentru a asigura o infrastructură adecvată desfășurării orelor și a permite elevilor și dascălilor să înceapă noul an școlar în condiții cât mai bune. Consider că investițiile în reabilitarea unităților școlare sunt un semn de responsabilitate din partea municipalității pentru tot ceea ce înseamnă actul educațional în orașul nostru”, a declarat Emil Boc.

Au fost deja finalizate lucrările la 14 unităţi de învăţământ, restul urmând să se încheie până în data de 10 septembrie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top