Jocurile muzicale de iarnă ajung şi la Polus Center

Cei care vor trece pragul centrului comercial din Floreşti în 20 decembrie vor fi întâmpinaţi de un spectacol incendiar pregătit special de zeci de artişti şi trupe clujene. Muzică, spectacol şi un flash-mob muzical vor avea loc în lumea magică a “Jocurilor muzicale de iarnă”

Bigtime Production în colaborare cu Școala de Muzică “The Beat” au dat startul în luna decembrie evenimentului “Jocurile muzicale de iarnă”. Prima etapă a avut loc în Piața Unirii în data de 6 decembrie, în cadrul “Târgului de Crăciun” organizat de Primăria Municipiului Cluj Napoca, iar în data de 20 decembrie, Jocurile muzicale de iarnă se mută la Polus Center.

Începând cu ora 18:30 pe culoarele centrului comercial vor avea loc mai multe concerte de colinde în diferite locații. Clienții îi vor putea asculta pe: Aldo Blaga, Norby X, Trupa Vertical, The Beat, Patricia Niri, Alexandra Cociș, Mihai Adrian, Cornelia Feraru, Florin Hegheduș, Roxana Mihoc, Ecaterina Bindea, Larisa Giurgiu, Linda Horvath și multi alții într-un spectacol de neuitat ce ne va apropia tot mai mult de magia sărbătorilor de iarnă.

jocurile muzicale de iarna la polus

Conceptul care stă la baza evenimentului este combinarea studiului cu joaca, menită să crească atractivitatea muzicii în rândul copiilor. Aceștia vor descoperi lumea minunată a muzicii într-un mod plăcut și pe înțelesul lor, având alături și vedete autohtone.

Evenimentul Jocurile muzicale de iarnă va avea loc la Polus Center joi, 20 decembrie 2012, începând cu ora 18:30, iar concertele vor avea loc în același timp în mai multe locații din incinta centrului comercial.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top