Johnson’s® baby lansează noua gamă Johnson’s® baby Soft (P)

În lumea agitată şi complicată de astăzi, ai nevoie de susţinerea acelor lucruri care au trecut testul timpului, în care poţi avea încredere şi pe care te poţi baza atunci când vine vorba de tine şi bebeluşul tău. De aceea, Johnson’s® baby lansează în România noua gamă Johnson’s® baby Soft.

Redescoperă delicateţea pielii de bebeluş cu produsele Johnson’s® baby Soft: loţiune de spălare hidratantă, loţiune de corp, cremă de corp.

Fiind loţiunea originală a bebeluşilor, loţiunea de corp Johnson’s® baby şi-a câştigat încrederea din generaţie în generaţie, de peste 50 de ani, datorită grijii pe care o are atât pentru pielea bebeluşilor, cât şi pentru cea a adulţilor.

JB soft lotion_200 ml

Inconfundabilul miros proaspăt de bebeluş şi formula cremoasă şi-au dovedit clinic puterea de hidratare şi curăţare a pielii delicate a celor mici. Tradiţia îndelungată în îngrijire pentru o piele catifelată ca cea de bebeluş se regăseşte în fiecare sticluţă Johnson’s® baby: eternul său parfum, blândeţea certificată clinic, cei peste 100 de ani de încredere din partea mămicilor din întreaga lume. De aceea, fiecare îmbrăţişare şi fiecare sărut pentru micuţul ţău este asemenea unei atingeri magice.

Loţiunea de spălare hidratantă Johnson’s® baby: conţine loţiunea Johnson’s® baby, curăţă delicat, lăsând pielea perfect hidratată. Formula FĂRĂ LACRIMI® acţionează la fel de blând ca apa. Este dezvoltat pentru pielea delicată a bebeluşilor, nu conţine săpun şi are un pH neutru.

Crema de corp Johnson’s® baby: conţine loţiunea Johnson’s® baby, iar blândeţea sa este dovedită clinic. Este ideală pentru hidratarea pielii delicate a bebeluşilor, pentru faţă şi corp şi nu conţine parabeni.

Johnson’s® baby iubeşte bebeluşii şi înţelege că pielea micuţilor este delicată şi foarte diferită de cea a adulţilor, având nevoie de o îngrijire blândă şi delicată. De aceea, a dezvoltat o gamă blândă de produse pentru îngrijirea pielii, certificată clinic, specială pentru bebeluşi şi pentru întărirea barierei naturale a pielii, păstrând-o moale şi catifelată. Formula sa hipoalergenică1 acţionează în trei moduri: înmoaie pielea, o hidratează şi o hrăneşte. PROTECŢIA TRIPLĂ PENTRU BEBELUŞITM este angajamentul Johnson’s® baby pentru îngrijirea pielii, combinând siguranţa, blândeţea şi eficacitatea şi sprijinind dezvoltarea sănătoasă a pielii bebeluşului.

Despre Johnson & cJohnson

Johnson & Johnson este producătorul cel mai complet şi cu cea mai amplă extindere geografică din lume la nivel de produse de îngrijire, precum şi la nivel de furnizare de servicii conexe pe piaţa de consum, a produselor farmaceutice şi a aparaturii medicale şi de diagnoză. Cele peste 200 de filiale Johnson & Johnson din 57 de ţări au un număr de aproximativ 122.000 de angajaţi. De la înfiinţarea sa în anul 1886, compania Johnson & Johnson este recunoscută pentru grija şi încrederea manifestate, dezvoltând constant relaţia dintre părinte şi copil. Obiectivul fundamental al companiei Johnson & Johnson este acela de a oferi produse şi servicii inovatoare şi sigure, de înaltă calitate, pentru a ajuta la tratarea şi vindecarea bolilor şi pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii. Printre brandurile aflate în portofoliul Johnson & Johnson se mai numără: Le Petit Marseillais, Neutrogena, Listerine, Compeed, o.b., Carefree şi Clean & Clear.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top