JOS PĂLĂRIA! O tânără pianistă de la Şcoala “Elf”, premiată la un concurs de prestigiu din Italia

O elevă a Şcolii “Elf” din Cluj-Napoca a fost premiată în cadrul concursului pentru tineri pianişti “Piano Talent”, desfăşurat în perioada 12-16 iunie 2013 la Milano, concurs organizat pe categorii de vârstă.

cristiana dragos roman

Cristiana Dragoş-Roman, clasa a V-a, a participat la Categoria C, categoria de vârstă 11-13 ani și deși a fost la limita inferioară a categoriei a obținut Premiul al II-lea. La această categorie au participat 24 de concurenti din Albania, Anglia, Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Elveția, Italia, Japonia, Letonia, Polonia, România, Rusia, Spania și Tunisia. Pe prima poziție s-a clasat Shitaoka Momoko (13 ani, Tokyo, Japonia).

Prestația Cristianei a fost foarte apreciată de către pianistul concertist Philippe Raskin, membru al juriului, care a venit să o felicite, în mod special, în cadrul Galei de premiere. Acesta a precizat că din punctul lui de vedere Cristiana a fost cea mai bună, prestația ei fiind ireproșabilă, luând în considerare interpretarea pieselor și mai ales calitatea sunetului. Totodată i-a adresat Cristianei invitația de a participa în Belgia, la începutul lunii decembrie, la activitățile coordonate de către dânsul.

Sincere felicitări din partea redacţiei eClujeanul.ro şi mult succes în viitoarele concursuri naţionale şi internaţionale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top