Jucătorii lui “U” Cluj nu vor să intre pe teren în meciul cu Petrolul Ploieşti!

Jucătorii lui “U” Cluj au anunţat că boicotează partida cu Petrolul Ploieşti şi nu vor intra în teren din cauza salariilor neplătite de 3 luni

În urma plecării lui Marius Șumudică din cantonamentul “şepcilor roşii” de la Snagov, jucătorii i s-au adresat lui Marius Popescu, pe care l-au informat că nu vor să joace vineri în partida de la Ploieşti, potrivit stiridecluj.ro.

“Noi suntem acum la hotel Mirage, în Snagov. În București stăm. Noi am fost cazați și băieții au fost la antrenament și nu au vrut să se antreneze. Papi le-a zis: ”Mă băieți, dacă tot suntem aici și ce decizie luați măine aia facem. Dacă tot ne-am antrenat la Izvorani, atunci macar să ne mișcăm. Mâine dacă voi ziceți că nu jucați, asta este”. Jucătorii sunt deciși să nu joace cu Petrolul. Nu știu ce mai e și asta. Să fie o nouă mutare a lui Walter?”, a declarat un angajat al clubului pentru stiridecluj.ro, sub protecția anonimatului.

În ceea ce priveşte vânzarea clubului, aceeaşi sursă citată este de părere că Florian Walter nu intenţionează să vândă clubul. “Nemții când s-au dus la București s-au dus cu gândul să cumpere, dar ei au știut exact ce cumpără. Ei au zis că au mai găsit o datorie și să scadă o sumă de bani din tranzacție. Oamenii au stat 3 minute. Atât a durat toată treaba. Traducătorul de la Ligă i-a zis lui Miriuță: ‘Mă, nu vă vinde clubul pentru că nu vrea să vândă clubul’. L-a avertizat. Miriuță nu a crezut și uite că nu vor să vândă clubul. Vor să îl termine. Așa a fost și Unirea Urziceni anul trecut când s-a desființat. A fost ținută de U Cluj, Dinamo și de Steaua și fiecare a luat 6 puncte cu Unirea. Mai bine să ne desființăm noi decât să ne facă ciuca bătăilor”, a mai spus sursa citată pentru publicaţia menţionată.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top