Judoka Corina Căprioriu, locul II la Tyumen

Judoka legitimată la clubul nostru, Corina Căprioriu, a obținut sâmbătă, 18 iulie, medalia de argint în cadrul turneului de Grand Slam de la Tyumen.

caprioriu

Competiția din Rusia a fost ultimul mare turneu înaintea Campionatului Mondial de la Astana (capitala statului Kazahstan), ce va avea loc la sfârșitul lunii august. La categoria 57 kg, sportiva clujeancă a trecut fără probleme de toate adversarele întâlnite în grupa A, calificându-se în semifinale, fază în care a trecut de olandeza Sanne Verhagen.

În ultimul act al întrecerii, judoka Corina Căprioriu a fost învinsă de Tsukasa Yoshida din Japonia, obținând astfel medalie de argint. La acest concurs a participat și Monica Ungureanu, care a avut o evoluție bună la categoria 48kg, reușind să se califice în meciul pentru medalia de bronz. Sportiva a dus meciul cu rusoaica Irina Dolgova până în prelungiri, dar din păcate rusoaica a punctat prima oară, adjudecându-și astfel medalia de bronz. După această competiție, Corina Căprioriu este liderul clasamentului mondial la categoria 57kg, iar Monica Ungureanu este pe locul 5 mondial la categoria 48kg.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top