Jurnaliştii Radu Neag şi Liviu Alexa vor să o declare persoană non-grata în Cluj pe Anamaria Prodan!

foto: realitatea.net

Limbajul grosolan şi nedemn pentru un conducător de club al Aneimaria Prodan, precum şi ultimele sale declaraţii, i-au făcut pe doi jurnalişti din Cluj să ia atitudine împotriva acestui fapt. Astfel, joi, începând cu ora 11:00, clujenii sunt aşteptaţi pe Bulevardul Eroilor, lângă Cofetăria Carpaţi, la o strângere de semnături pentru a o declara pe Anamaria Prodan persoană non-grata în Cluj-Napoca. Chiar şi simbolic..

Ideea îi aparţine jurnalistului Radu Neag, susţinut şi de Liviu Alexa, care a obţinut autorizaţia de la Primăria Cluj-Napoca pentru această acţiune.

“Demersul meu nu este legat neapărat de “U”, deşi semnăturile fanilor sunt binevenite şi onorante, ci de faptul că aceasta doamnă a făcut în ultima săptămână declaraţii jignitoare la adresa Clujului şi a locuitorilor săi.

Ţinta mea e să strâng 2000 de semnături minim, sper la mai multe, şi să le depun împreună cu o argumentaţie concisă şi relevantă la Consiliul Local, căruia îi voi cere să ia act de poziţia noastră şi să îşi asume o iniţiativă, chiar şi simbolică, de a o declara personă non-grata în Cluj pe aceasta fiinţă care, de la zi la zi, împroaşcă şi mai tare cu noroi şi vulgarităţi în imaginea oraşului”, scrie Liviu Alexa pe blogul său.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top